Rólunk

Cégünk 2009-ben kezdte el működését, ekkor készítettük el első pályázatainkat. Azóta ezek a pályázatok megvalósult beruházásokká, a pályázó vállalkozások pedig sikeresen működő szervezetekké váltak. Ehhez az Allback Kft egy jól elkészített, nyertes pályázattal járult hozzá, majd ezt követően a projekt megvalósítása során folyamatos kapcsolattartással és tanácsadással támogatta a pályázót.

Csapatunk arra törekszik, hogy szolgáltatásaival hozzájáruljon térségünk gazdasági fejlődéséhez, a különböző régiók és kedvezőtlen adottságú területek közötti fejlettségi szintkülönbségek csökkentéséhez, beleértve a vidéki övezetek elmaradottságát is.

Örömmel vagyunk partnerei a pályázóknak olyan kezdeményezések megvalósításában, amelyek az Európai Unió támogatásai által javítják a növekedés és a foglalkoztatás feltételeit, fokozzák az innováció és a tudásalapú társadalom fejlődését, valamint a gazdasági és társadalmi változásokhoz való alkalmazkodóképességet és nem utolsó sorban a környezet védelmét és állapotának javítását.

Az elmúlt évek tapasztalataira alapozva vállaljuk pályázatok elkészítését és teljes lebonyolítását. Ez esetenként több éves folyamat, amely a partnereink igényeinek és lehetőségeinek felmérésével kezdődik, magába foglalja eddigi tevékenységének alapos megismerését és a tervezett beruházásra vonatkozó információk megbeszélését, majd ezt követi a pályázat elkészítése. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a pályázatot cégspecifikusan készítsük el, hiszen nincs két teljesen egyformán működő vállalkozás, azonos cégmenedzsment és hasonló gazdasági és pénzügyi feltétel. Partnereink megelégedettségét így törekszünk elérni.