Projektmenedzsment

a nyertes pályázat megvalósítása

Nyertes pályázatok esetén cégünk szakmai segítséget nyújt a projekt teljes megvalósítása során, és megfelelő szakszerűséggel készíti el a háttér-dokumentációt a pályázat megvalósításának akár több éves lefolyása során.

Egy nyertes pályázat nem azt jelenti, hogy karba tett kézzel várjuk a támogatást: a projekt kivitelezése komoly munkát és szakmai felkészültséget igényel. Az elmúlt évek tapasztalataira alapozva segítséget nyújtunk a támogatási szerződés megkötésében, közbeszerzési eljárás lebonyolításában, módosítási kérelmek elkészítésében, előrehaladási jelentések elkészítésében, valamint a támogatás lehívásában, jelentősen megkönnyítve az Ön dolgát a projekt megvalósítása során. Ne feledje: legtöbb esetben a pályázatírás és a projektmenedzsment költségeinek finanszírozására is támogatást kap!

A pályázat megírásának fázisában már megismerkedtünk az Ön vállalkozásával, beruházási terveivel, viszont a megvalósítási folyamatban is mindig szem előtt tartjuk az ügyfeleink személyes érdekeit, figyelve arra, hogy a háttérmunkálatok mindig időben és szakszerűen készüljenek el.

A megvalósított projekt közös siker! Legyen a partnerünk a sikerekben!  Lépjen kapcsolatba velünk!