Pályázatfigyelés

személyre szabott, ügyfélspecifikus pályázatkeresés

Pályázati lehetőségekkel kapcsolatosan számos információ áll az érdeklődők rendelkezésére, viszont ezek gyakran rendszertelenül, érthetetlen formában jelennek meg. Pályázatíró cégünk segít megtalálni a megfelelő pályázati forrásokat vállalkozása számára, az információkat naprakészen és érthető módon juttatja el Önhöz, így időben fel tud készülni a pályázat leadására.

Cégünk mind a hazai, mind az európai uniós forrásokat nyomon követi, így széleskörű tanácsadást tud nyújtani az érdeklődők számára udverhelyi irodájában, akár konkrét elképzeléssel, pályázási szándékkal fordul hozzánk, akár egy jó ötlete van, és ahhoz keres finanszírozási forrást.

Miután Ön elmondja elképzeléseit székelyudvarhelyi, pályázatíró cégünk felvázolja Önnek az aktuális kiírásokat, valamint a jövőben kiírásra kerülő pályázati lehetőségeket. Amennyiben megtaláltuk az elképzeléseinek megfelelő pályázati forrást, elvégezzük vállalkozása előminősítését az adott pályázat szempontjai alapján, majd pályázatképességi feltérképezést végzünk, így megállapítjuk, hogy vállalkozása minden szempontból megfelel-e a pályázat feltételeinek.

Ha az illető pályázat elnyerte tetszését, akkor jöhet a szerződéskötés és a pályázat megírása.

Pályázati előminősítéshez kattintson ide. Írja meg nekünk, hogy mire keres finanszírozást, és mi maximum három napon belül visszajelzünk az elképzeléseinek megfelelő pályázatokkal kapcsolatosan.