Monitorizare proiecte

proiecte personalizate, pe specificul firmei

Pentru cei care sunt interesaţi de accesarea fondurilor europene se găsesc o mulţime de informaţii în legătură cu posibilităţile de finanţare, dar de cele mai multe ori aceste informaţii apar întâmplător, în mod dezorganizat şi într-o formă foarte greu de înţeles.

Firma noastră vă oferă servicii profesionale de pregătire de proiecte si consultanţă în formarea ideii de dezvoltare a afacerii Dvs. prin identificarea surselor de finanțare potrivite nevoilor firmei dumneavoastră. Reuşita este datorată filtrării şi procesării informaţiilor în aşa fel încât să ajungă la Dvs. în timp real şi într-o formă uşor de înţeles, aşa încât să puteţi aduna din timp toate datele necesare elaborării proiectului.

Firma noastră urmăreşte îndeaproape atât sursele de finanţare ale Uniunii Europene cât şi cele naţionale, astfel încât vă poate oferi o gamă largă de servicii într-un domeniu foarte vast. Puteţi apela cu încredere la noi dacă aveţi o idee  pentru dezvoltarea afacerii şi nu ştiţi cum să identificaţi o sursă viabilă de finanţare sau chiar dacă aveţi deja o idee proprie de proiect care se încadrează la o anumită sursă de finanţare gata identificată de dumneavoastră.

După ce împreună identificăm nevoile firmei şi ce doriţi să realizaţi, firma noastră vă prezintă succint posibilităţile de finanţare actualizate şi cele care prezintă interes firmei dumneavoastră în viitorul apropiat. După ce am ajuns la un acord comun în ceea ce priveşte obiectul proiectului şi am identificat sursa de finanţare, analizăm situaţia economică şi financiară din firmă din punct de vedere al proiectului, pentru a analiza posibilităţile firmei de a autosusţine proiectul, astfel determinăm dacă firma corespunde întocmai termenilor şi condiţiilor proiectului selectat.

Dacă sunteţi mulţumit de ideea proiectului, atunci puteţi veni pentru semnarea contractului şi scrierea efectivă a proiectului.

Pentru precalificarea unui proiect daţi click aici. Vă rugăm să ne scrieţi pentru ce doriţi finanţare iar noi în maxim 3 zile vă trimitem răspuns cu posibilităţile de finanţare existente pentru ideea dumneavoastră.