management de proiect

Implementarea proiectului

În cazul proiectelor admise firma noastră oferă servicii profesionale pe parcursul procesului de implementare a proiectului şi pregăteşte în mod profesionist toate documentele necesare, chiar dacă se întinde pe mai mulţi ani.

Un proiect reuşit nu înseamnă că aşteptăm finanţare fără nici un efort sau implicare: realizarea unui proiect presupune un volum foarte mare de muncă  şi personal calificat în acest domeniu. Bazându-ne pe experienţa anilor trecuţi, vă oferim consultanţă în semnarea contractului de finanţare, în derularea procedurilor de licitaţie, pregătirea solicitărilor de clarificare, a  rapoartelor de progres, uşurându-vă munca în mod semnificativ în timpul implementării proiectului. Nu uitaţi: în cele mai multe cazuri reprezintă cheltuieli eligibile atât pregătirea proiectului cât şi managementul de proiect!

În etapa de scrierea a proiectului am făcut primul pas în cunoaşterea activităţii firmei dumneavoastră, a planurilor de investiţii, însă şi în partea de implementare urmărim în mod prioritar interesele clientului, acordând atenţie deosebită ca documentaţia de implementare să fie realizată la timp şi în mod profesionist.

Un parteneriat reuşit e un proiect câştigător! Fiţi partenerii nostrii în succes! Contactaţi-ne!