Despre noi

Firma noastră şi-a început activitatea în 2009, când am elaborat primele proiecte. De atunci aceste proiecte s-au materializat în investiţii concrete, iar clienţii au devenit societăţi de succes.

Firma SC ALLBACK SRL şi-a adus contribuţia prin elaborarea unor proiecte foarte bine puse la punct, viabile, iar pe perioada implementării proiectelor firma noastră a asigurat un sprijin real clienţilor săi prin servicii de consultanţă şi  păstrarea unei legături constante.

Echipa noastră, se străduieşte ca prin serviciile oferite să contribuie la dezvoltarea economică a regiunii noastre, la reducerea disparităţilor existente între nivelele de dezvoltare ale diferitelor regiuni şi a zonelor defavorizate, inclusiv rămânerea în urmă a zonelor rurale.

Suntem încântaţi să fim parteneri în aplicarea acelor iniţiative, care prin intermediul fondurilor europene duc la imbunătăţirea condiţiilor de creştere economică şi a gradului de ocupare a forţei de muncă, contribuie la dezvoltarea unei societăţi bazate pe cunoaştere şi inovaţie, au adaptabilitate la schimbările economice şi sociale şi nu în ultimul rând contribuie la protecţia şi îmbunătăţirea mediului înconjurător.

Pe baza experienţei din ultimii ani ne implicăm atât în scrierea de proiecte cât şi în managementul acestora prin  participarea în întregul proces de implementare si monitorizare. În cele mai multe situaţii acesta este un proces ce se întinde pe mai mulţi ani, proces care începe prin evaluarea nevoilor partenerilor noştrii, înţelegerea aprofundată a activităţilor curente şi clarificarea informaţiilor cu privire la ideea de dezvoltare dorita, urmată de semnarea contractului şi elaborarea efectivă a proiectului.

Pentru a satisface cât mai bine nevoile clienţilor noştrii, acordăm o atenţie deosebită, personalizării proiectelor, astfel încât să se muleze cât mai bine pe specificul firmei, deoarece nu există două firme care să funcţioneze exact la fel, sau două stiluri de management asemănătoare, datorită condiţiilor economice şi financiare diferite.