Despre noi

Bine aţi venit!

Apelaţi cu încredere la noi, daca vă preocupă următoarele întrebări:

Doriţi o bază financiară solidă pentru firma nou înfiinţată?

Doriţi să daţi un  impuls afacerii dumneavoastră? 

Doriţi să îmbunătăţiţi competitivitatea firmei dumneavoastră?

Lipsa fondurilor financiare reprezintă o piedică în demararea ideilor de viitor?

Sunteţi organizaţie non-profit în căutare de fonduri pentru a funcţiona eficient?

Firma noastră oferă servicii de consultanţă în mod profesionist şi asigură asistența completă pentru implementarea  proiectelor finanţate din fonduri europene nerambursabile prin preluarea tuturor sarcinilor ce revin clienţilor, care pot fi din  sectorul antreprenorial sau organizaţii non-profit.

Misiunea firmei noastre este de a oferii clienţilor servicii de consultanţă prompte şi de calitate, prin identificarea oportunităţilor şi a surselor financiare necesare proiectele de viitor ale acestora. Aceste proiecte pot fi, fie pentru demararea afacerii, ca aceasta să devină dinamică şi totodată flexibilă la schimbările de pe piaţă, fie pentru a da un nou impuls afacerii deja existente,  prin creşterea competitivităţii şi îmbunătăţirea poziţiei pe piaţă.

Pe lângă societăţile comerciale, grupul ţintă pentru societatea noastră îl reprezintă şi regiile autonome, instituţiile de stat, organizaţiile societăţii civile, pe care le putem sprijini în vederea unei bune funcţionări precum şi în demersurile legate de finanţarea şi implementarea programelor lor.

Echipa SC ALLBACK SRL

elaborare şi management de proiect